Velkommen
Aktuelt
Nyhedsbrev

 

Velkommen til MikrohøjskolenSeneste opdateringer: oktober 2019! Henover sommeren er der sket store ting: Adressen i skoven er fraflyttet til fordel for en bolig i Kerteminde by, men højskolen fortsætter på denne nye adresse, som angives nedenfor.

En ny hjemmeside er også under opbygning, men indtil disse rokader er tilendebragt kan nogle oplysninger stadig hentes på Mikrohøjskolens gamle hjemmeside herunder. Skal der helt frisk information til, vil det dog være klogt at ringe til enten 6116 4748 (Lisbet Marschners mobil) eller 6160 4296 (Finn Thranes mobil). Vi giver lyd fra os inden længe!

F.T. og L.M.
                          
                        

Mikrohøjskolens centrum og nuværende administration er en tidligere skovfogedbolig.

Huset ligger i en lysning, omkranset af skov, knap 5 km nordøst for Kerteminde på halvøen Hindsholm. Nærmeste nabo er herregården Hverringe, der har 1600 hektar skov og marker lige ned til Storebælt og Kerteminde Bugt.

Dette storslåede landskab kommer tæt på kursisterne, snart rekreativt - som igangsætter for tankevirksomhed - snart som emne eller inspiratorisk baggrund for undervisningen.

De fleste kurser er seminarer med et- eller todagesforløb, som forudsætter at kursisterne bor hjemme. Der gennemføres dog også (overvejende i Lisbet Marschners regi) kursusforløb over 3-4 dage, hvor deltagerne bor på B&B eller finder anden indkvartering i nabolaget.

Velkommen til Hindsholm Kerteminde og til Mikrohøjskolen JANUS, som nu er steget til vejrs og ligger på 2. sal: Hyrdevej 15 A, 2. sal, SORTEKILDE, 5300 Kerteminde.

Lisbet Marschner og Finn Thrane

 

 

 


Mikrohøjskolen for udsyn og indsigt
Hverringevej 177, Viby
DK-5300 Kerteminde
Finn Thrane
Telefon: +45-6532 1828
E-mail: info@finnthrane.dk
Web: www.finnthrane.dk
Lisbet Marschner
Telefon: +45-8657 7370
E-mail: lisbetmarschner@hotmail.com
Web: www.lisbetmarschner.dk