Rådgivning om fotografi

 

Rådgivning om fotografi, fotokritiske tekster


 

Mikrohøjskolen JANUS tilbyder fotografer, der er på vej med en bog eller en udstilling (eller fritidsfotografer, der måske bare gerne vil udvikle deres hobby) individuel coaching. Tvivlen kan ramme både professionelle og amatører - dur det her? Hvordan kommer jeg i gang? Eller hvordan går jeg videre?

Finn Thrane har gennem en årrække rådgivet fotografer i mere end ti lande, både begyndere og viderekomne, og givet fødselshjælp til diverse bogprojekter både herhjemme og i udlandet. Senest (i 2018/19) er han inviteret med i den gruppe af internationale kuratorer, som via det islandsk-danske PORTFOLIO-DIALOGUE rådgiver fotografer verden over v. hj. a. Skype.

Fotografer, der søger sig en vej frem, er velkomne til at maile eller ringe for at aftale en uforstyrret samtale. Tag billederne, eller pc’en, under armen og kør til JANUS, Hverringevej 177, Viby pr. Kerteminde.
 

Pris: kr. 800,- for 1- 1½ time. info@finnthrane.dk, mobil 6160 4296. 
 

Seneste rådgivning har resulteret i essays og bogværker for fotografer som Pentti Sammallahti, Finland, Nanna Bisp Büchert, Karin Munk, Jørgen Johansson, Jacob Juhl og Henrik Brahe, Danmark.

Finn Thrane har også løbende gang i fagtekster vedr. fotografi, senest som leverandør til et nyudgivet katalog om ASPEKTER AF LANDSKAB, en udstilling kurateret af Stuart McIntyre, København.

 

Mikrohøjskolen for udsyn og indsigt
Hverringevej 177, Viby
DK-5300 Kerteminde
Finn Thrane
Telefon: +45-6532 1828
E-mail: info@finnthrane.dk
Web: www.finnthrane.dk
Lisbet Marschner
Telefon: +45-8657 7370
E-mail: lisbetmarschner@hotmail.com
Web: www.lisbetmarschner.dk