Hvad andre siger

 

Hvad andre siger


Lone Praest, Økonomidirektør:
Lisbets biografi-kursus er for dig, der gerne vil vide mere om dig selv og dine evner..

Både i min egenskab af leder og som privat har det udvidet min horisont. Ved at forstå mine handlinger, og hvor mine mønstre stammer fra, er jeg blevet sparet for mange bekymringer, og jeg har kunnet ændre min adfærd hvor jeg har ønsket det.
Som erhvervsleder er det personlige pres stort, og der skal ofte træffes vanskelige beslutninger. Nu ved jeg mere om mig selv, og det gør mig stærkere både som leder og privat.
Jeg har fundet mit livsformål på Lisbets kursus. Det er en helt fantastisk viden for mig. Det hjælper mig i mit fremtidige karrierevalg og giver mig et hidtil ukendt fokus og retning.

Pernille Christensen, 48 år, musikpædagog og musiker:
Kurset med Lisbet og Finn er for mig fantastisk på den måde, at det arbejder frem imod at vikle et filtret garnnøgle op. Garnnøglet repræsenterer de tunge minder, man kan bære rundt på – nu kan de veksles til indsigt, energi og mod til at handle… ”Verden er i farver”, som Lis Sørensen synger.

Randi Gaarde, 39 år, leder af fritidsklub:
Mikrohøjskolens kurser har fået mig til at se mit liv og min opvækst med andre øjne. Det er en kæmpe udfordring at se så meget på sine egne mønstre og handlinger. Det har gjort mig klar på de valg, som er betydningsfulde for mig. Jeg oplever, at jeg bedre kan rumme mig selv og andre omkring mig. Jeg er dybt taknemmelig for at have fået muligheden af at vende mine grundsten, både på det personlige og faglige plan.
Og så har kombinationen af fotokunst og biografi givet en fin dialog, en indsigt i hvor forskelligt vi opfatter tingene samt åbnet for muligheden af at opdage, hvad min fantasi kan indeholde af fortællinger om min egen virkelighed.


Jens Ole Taisbak, markedschef, & Anne Klysner Taisbak, journalist: 
Mødet med nye ansigter er et studie - og nogen gange er den der bare! Det gælder i vores foto sammenkomster i form af INSPIRA, hvor du, Finn, er en kapacitet og inspirator. Ordets magt er stort og dit i særdeleshed. Selv de helt små ting får et passende ord og nuancer med på vejen, og det kan “vi amatører” bruge til noget. Trods vores forskelligheder i gruppen, så giver INSPIRA den sammenhængskraft, som Anne og jeg værdsætter.

 


Skaberne af USA's største foto-festival, FotoFest i Houston, Fred Baldwin og Wendy Watriss, på besøg i Mikrohøjskolen.


Fred Baldwin og Finn Thrane i samtale

 

Alastair Foster, australsk kurator, på besøg i TEMA GALLERIET, maj 2013


Mikrohøjskolen for udsyn og indsigt
Hverringevej 177, Viby
DK-5300 Kerteminde
Finn Thrane
Telefon: +45-6532 1828
E-mail: info@finnthrane.dk
Web: www.finnthrane.dk
Lisbet Marschner
Telefon: +45-8657 7370
E-mail: lisbetmarschner@hotmail.com
Web: www.lisbetmarschner.dk