Mikrohøjskolen tilbyder

Fotorådgivning

F. T. : Foto-rådgivning. Fotofest, Texas 2008

Praktisk info

Pris: 800 – 1200 kr.
Tidsforbrug: 1-2 timer
Sted: Mikrohøjskolen Janus, Hyrdevej 15 A, 2. sal., 5300 Kerteminde
Underviser: Skribent og fotograf Finn Thrane

Rådgivning med Finn Thrane

FOTORÅDGIVNING

Tvivlen kan ramme både professionelle og amatører – dur det her?

Mikrohøjskolen JANUS tilbyder fotografer, der er på vej med en bog eller en udstilling (eller fritidsfotografer, der måske bare gerne vil udvikle deres hobby) individuel coaching. Tvivlen kan ramme både professionelle og amatører – dur det her? Hvordan kommer jeg i gang? Hvad kan det her bruges til? Hvordan går jeg videre?

Finn Thrane har gennem en årrække rådgivet fotografer i mere end ti lande, både begyndere og viderekomne, og givet fødselshjælp til diverse bogprojekter, både herhjemme og i udlandet. Fotografer, der søger sig en vej frem, er velkomne til at maile eller ringe for at aftale en uforstyrret samtale. Tag billederne, eller pc’en, under armen og kør til MIKROHØJSKOLEN, Sortekilde, Hyrdevej 15 A, 2. sal, 5300 Kerteminde.

Rådgivning og samarbejde har resulteret i essays og bogværker for fotografer som John Demos, Grækenland, Mario Cravo Neto, Brasilien, Pentti Sammallahti, Finland, og Nanna Bisp Büchert, Kirsten Klein, Karin Munk, Jørgen Johansson, Jacob Juhl og Henrik Brahe, Danmark.

Finn Thrane har også løbende gang i fagtekster vedr. fotografi, senest som leverandør til et katalog om ASPEKTER AF LANDSKAB, en udstilling kurateret af Stuart McIntyre, København.


Udtalelser om Mikrohøjskolen

Vi får besøg af mange forskellige og spændende mennesker på Mikrohøjskolen, og vi er altid glade for at høre, om deres oplevelser af både foredrag, undervisning og rådgivning. Det er altid en fornøjelse og mange tak for jeres søde ord. Vi glæder os til at se jer igen hos Mikrohøjskolen Janus.

Udtalelse om Foto kursus

Mødet med nye ansigter er et studie – og nogen gange er den der bare! Det gælder i vores foto sammenkomster i form af INSPIRA, hvor du, Finn, er en kapacitet og inspirator.

Ordets magt er stort og dit i særdeleshed. Selv de helt små ting får et passende ord og nuancer med på vejen, og det kan “vi amatører” bruge til noget.

Trods vores forskelligheder i gruppen, så giver INSPIRA den sammenhængskraft, som Anne og jeg værdsætter.

Jens Ole Taisbak, markedschef

Udtalelse om Biografi kursus

Kurset med Lisbet og Finn er for mig fantastisk på den måde, at det arbejder frem imod at vikle et filtret garnnøgle op. Garnnøglet repræsenterer de tunge minder, man kan bære rundt på – nu kan de veksles til indsigt, energi og mod til at handle…

”Verden er i farver”, som Lis Sørensen synger.

Pernille Christensen, musiker

Mikrohøjskolen JANUS

Velkommen til en højskole, som beskæftiger sig med humanistisk betonede lederkurser, fotorådgivning, drømmeforståelse, skriveværksted samt fotografiske inspirationskurser.

Kontakt os

  • Finn: +45 61 60 42 96
  • Lisbet: +45 61 16 47 48
  • Hyrdevej 15 A, 2. sal.
    5300 Kerteminde
  • Følg os på Facebook

DESIGNET AF PLICO A/S. ALL RIGHTS RESERVED