Kontakt os nu for mere info

Hos Mikrohøjskolen Janus kan vi tilbyde et udvalg af foredrag og kurser indenfor fotografi og humanistisk betonede lederkurser både for nybegyndere og professionelle. Skriv en besked til os, hvis det vækker din interesse, og lad os tales ved snarest muligt. 

  KONTAKTINFO


  Det er muligt at få fat på os både på telefon og via mail. Hvis du har et særligt ønske om kursus eller forløb på Mikrohøjskolen kan du altid kontakte os. Vi tager også glædeligt imod ideer til, hvad vi kunne holde kursus i eller foredrag om. 

  Lisbet Marschner

  Mobil: 61 16 47 48
  E-mail: lisbetmarschner@hotmail.com
  www.lisbetmarschner.dk

  Finn Thrane

  Mobil: 61 60 42 96.
  E-mail: info@finnthrane.dk
  www.finnthrane.dk

  Adresse

  Vi er flyttet i nye lokaler på følgende adresse:
  Hyrdevej 15 A, 2. sal.
  5300 Kerteminde

  LEDERTEAMET


  Lisbet Marschner

  Lisbet Marschner er kunsthistoriker. Under studierne indledte hun en psykoterapeutisk praksis, som nu har varet i 40 år. Hun arbejder som konsulent, holder foredrag i bl.a. Folkeuniversitetet og har undervist i dybdepsykologiske teorier. Parallelt hermed har Lisbet Marschner siddet i ”Sundhedsstyrelsens Råd vedr. alternativ behandling” og været aktiv i en række af sit lokalområdes bestyrelser.

  Finn Thrane

  Finn Thrane blev cand.mag. i dansk litteratur og filmvidenskab fra Københavns Universitet 1971 og var lærer på Askov Højskole fra 1972-85. Askov-årene åbnede mulighed for at professionalisere interessen for kamerakunst, så han underviste i fotografi samtidig med at hans egne værker blev antaget til Charlottenborgs Forårs- og Efterårsudstillinger samt andre censurerede kunstudstillinger. Fra 79-83 var Finn Thrane medlem af en fynsk kunstnergruppe, og fra 1985 – 2007 museumsdirektør for Museet for Fotokunst på Brandts Klædefabrik, nu Kunstmuseum Brandts. I 2008-09 grundlagde han sammen med Lisbet Marschner Mikrohøjskolen Janus.


  Mikrohøjskolen JANUS

  Velkommen til en højskole, som beskæftiger sig med humanistisk betonede lederkurser, fotorådgivning, drømmeforståelse, skriveværksted samt fotografiske inspirationskurser.

  Kontakt os

  • Finn: +45 61 60 42 96
  • Lisbet: +45 61 16 47 48
  • Hyrdevej 15 A, 2. sal.
   5300 Kerteminde
  • Følg os på Facebook

  DESIGNET AF PLICO A/S. ALL RIGHTS RESERVED