Mikrohøjskolen tilbyder

Skriveværksted

Praktisk info:

Pris: Afgift for hele kurset 2.500 kr.
Sted: Mikrohøjskolen Janus, Hyrdevej 15 A, 2. sal., 5300 Kerteminde
Underviser: Litterat og fotograf Finn Thrane

Kurset oprettes på baggrund af interesse

SKRIVEVÆRKSTED

Her leger vi med sproget 

“Skriveværksted” er et tilbud til alle, som kan lide at lege med sproget og som er opsat på at tilegne sig evnen til at udtrykke sig originalt, klart og levende. Kurset er ikke målrettet en journalistisk eller forfattermæssig karriere, men vil naturligvis kunne benyttes til stimulering og afklaring af sprogtalentet.

Inspirationen hentes bl.a. i den gode litteraturs korte genrer: Essays, kronikker, digte og noveller. Men sprogsansen kan også udvikles gennem oplæsning, hvor man lytter til egne og andres ord.

Fantasien kan stimuleres ved gåture i Sybergland, ved Store Bælt eller i miljøerne omkring Kerteminde by.

Kurset vil formentlig strække sig over et par dage (fra kl. 11-17), og derfor anbefaler vi overnatning på B&B i omegnen. Egne frokostpakker medbringes til måltidet midt på dagen

PS:  Pga. usikkerhed om corona og smittetryk er kursusstart og –varighed ikke datosat. Men henvend dig gerne på mail eller telefon, hvis interessen er der, så vi kan oprette en venteliste.


Mikrohøjskolen JANUS

Velkommen til en højskole, som beskæftiger sig med humanistisk betonede lederkurser, fotorådgivning, drømmeforståelse, skriveværksted samt fotografiske inspirationskurser.

Kontakt os

  • Finn: +45 61 60 42 96
  • Lisbet: +45 61 16 47 48
  • Hyrdevej 15 A, 2. sal.
    5300 Kerteminde
  • Følg os på Facebook

DESIGNET AF PLICO A/S. ALL RIGHTS RESERVED